Tisk
Šunková klobása delikates
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1489 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | PEJSKAR & spol., spol. s r.o. Žďárská 296 549 54, Police nad Metují Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 282943 |
Typ balení | Baleno v ochranné atmosféře, balíček o velikosti cca 1,3 kg |
Velikost balení | 1.3 kg |
Složení | |
vepřové maso | 94 % |
voda | |
jedlá sůl | |
směs koření | |
dextróza | |
extrakty koření | |
aroma | |
česnek | |
vepřové střívko | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1015 kJ / 100g | |
242.42 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 19 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 7.0 g/100g | Sacharidy | 1.6 g/100g | z toho cukry | 0.2 g/100g | Bílkoviny | 16 g/100g | Sůl | 1.7 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek v přírodním vepřovém střívku, barva povrchu zlatohnědá, výrobek hladký, suchý, pod střívkem jemně patrná hrubozrnná mozaika, nákroj růžovo bílý s kousky použitého koření. |
Vůně a chuť | Chuť po čerstvé uzenině a použitém koření, přiměřeně slaná a kořeněná, výrobek křehký a šťavnatý. Vůně příjemná po čerstvé uzenině a použitém koření. |
Konzistence | pevná, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa – 94 %; |
Technologický postup | příprava suroviny na výrobu, kutrování, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení, etiketování |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.09.2020 11:33:22 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.09.2020 11:33:22 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |