Tisk

Libová klobása delikates

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně opracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0075
Číslo výrobku2016-08-08-0075/1489
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PEJSKAR & spol., spol. s r.o.
Žďárská 296
549 54, Police nad Metují
Česká republika
Definice balení
EAN kód282943
Typ baleníBaleno v ochranné atmosféře, balíček o velikosti cca 1,3 kg
Velikost balení1.3 kg
Složení
vepřové maso88 %
voda
jedlá sůl
bramborový škrob
směs koření
dextróza
extrakty koření
aroma
česnek
vepřové střívko
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1015 kJ / 100g
242.42 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky19 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7.0 g/100g
Sacharidy1.6 g/100g
z toho cukry0.2 g/100g
Bílkoviny16 g/100g
Sůl1.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek v přírodním vepřovém střívku, barva povrchu zlatohnědá, výrobek hladký, suchý, pod střívkem jemně patrná hrubozrnná mozaika, nákroj růžovo bílý s kousky použitého koření.

Vůně a chuť

Chuť po čerstvé uzenině a použitém koření, přiměřeně slaná a kořeněná, výrobek křehký a šťavnatý. Vůně příjemná po čerstvé uzenině a použitém koření.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa – 88 %;
přírodní vepřové střevo, bez SOM a drůbežího SOM, bez zvýrazňovačů chuti, lepku, bez bílkovinných přísad.

Technologický postup

příprava suroviny na výrobu, kutrování, narážení, tepelné opracování, chlazení, balení, etiketování

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno28.03.2019 14:23:18
VytvořilDana Gabrovská
Změněno28.03.2019 14:23:18
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený