Tisk
Vocílka Špekáčky 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Výběrové špekáčky |
Číslo cechovní normy | 2018-03-29-0369 |
Číslo výrobku | 2018-03-29-0369/1419 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | PEJSKAR & spol., spol. s r.o. Žďárská 296 549 54, Police nad Metují Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590345409092 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře do plastové vaničky |
Velikost balení | 500 g |
Složení | |
vepřové maso | 54 % |
hovězí maso | 26 % |
vepřové sádlo | |
voda | |
jedlá sůl | |
koření (sladká paprika, černý pepř, muškátový ořech) | |
sušená zelenina (česnek) | |
vepřové střívko | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1270 kJ / 100g | |
303.32 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 28 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g/100g | Sacharidy | 1 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 12 g/100g | Sůl | 1.9 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu vychlazeného výrobku barva světle až tmavě růžová, špekové kostky nepravidelně rozložené, připouští se drobná měkká zrna kolagenních částic, vzduchové dutinky v menším rozsahu a mírně vytavený tuk. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť příjemná po čerstvé uzenině a koření, přiměřeně slaná a kořeněná, po ohřátí na skusu výrovek šťavnatý. |
Konzistence | pružná, křehká, soudržná |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | příprava suroviny na výrobu, kutrování, narážení, osušení, uzení /vaření, chlazení, balení, etiketování |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.04.2019 15:06:08 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.04.2019 15:06:08 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |