Tisk

K – Purland Italská klobása se sýrem

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně neopracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0076
Číslo výrobku2016-08-08-0076/1076
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku

Výrobek v přírodním vepřovém střevě.

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód4049727006489
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení660 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso82 %
vepřové sádlo5 %
pitná voda5 %
sýr Eidam6.5 %
jodidovaná jedlá sůl (jedlá sůl kamenná, jodičnan draselný)
směs koření
dextróza
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1029 kJ / 100g
245.76 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky20.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7.9 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny17.0 g/100g
Sůl0.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

viditelné zrno, barva narůžovělá

Vůně a chuť

Chuť: přiměřeně slaná, po použitém koření a ochucujících složkách a sýru. Vůně: jemná, po použitém koření.

Konzistence

Konzistence: měkká až poloměkká, jemně vláknitá, nepružná

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa;
2. Bez SOM, drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Surovina se rozemele na řezačce, přidá se voda, kuchyňská sůl, směs koření a přísady, řádně se promíchá a rozemele na řezačce;
Po vychlazení se plní do vepřových střev o průměru 28/30mm a přetáčí se na velikost porce, poté se rozdělí na jednotlivé porce;
Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.Výrobek se uloží do misky a zabalí do ochranné atmosféry.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 82 %

Uživatel
Vytvořeno18.10.2018 11:14:25
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.10.2018 11:14:25
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený