Špekáčky Majer
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Špekáček |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0054 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0054/2189 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | – Tepelně opracovaný masný výrobek;
Upřesnění energetické hoodnoty v kcal: na obale výrobku je energetická hodnota v kcal: 298,2 kcal/100 g. |
Předkladatel | |
Společnost | MAJER - ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ s.r.o. Luční 606 33011, Třemošná Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | volně loženo |
Velikost balení | 2.0 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen; rozvoz vlastními chlazenými auty |
Složení | |
hovězí maso | 30 % |
vepřové maso | 30 % |
hřbetní sádlo | 20 % |
voda | 18 % |
vepřové kůže | 2 % |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1232.5 kJ / 100g | |
294.36 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 27.8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 10.6 g/100g | Sacharidy | 0.1 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 11.9 g/100g | Sůl | 1.98 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva hnědo červená v řezu tmavě růžová po kvalitním mase, v nákroji viditelná zrna špeku. |
Vůně a chuť | Vůně po čerstvé uzenině kvalitním přírodním koření a čerstvém česneku. |
Konzistence | Konzistence pružná, křehká, soudržná. |
Nadstandardní parametry | – Dodržení normy ČSN 577115 z roku 1989 |
Technologický postup | 1. Nákup kvalitních českých kusů v nejvyšších třídách jakosti |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.09.2020 14:38:58 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.09.2020 14:38:58 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |