Tisk
Tlačenka světlá
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/2192 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek – vařený masný výrobek |
Předkladatel | |
Společnost | Zemědělská a.s.Krucemburk,akciová společnost Koželužská 385 58266, Krucemburk Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | nebalený výrobek - pouze technologický obal |
Velikost balení | 3 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 79 % |
masový vývar | |
vepřové kůže | |
jedlá sůl | |
koření - pepř, nové koření, majoránka, česnek, sůl | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
737 kJ / 100g | |
176.02 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 15.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.0 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 8.8 g/100g | Sůl | 0.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá, barva světlá. Náplň je kompaktní, pružná. |
Vůně a chuť | Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření, |
Konzistence | pevná, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Bez lepku |
Technologický postup | Vařené maso se nakrájí na požadovanou velikost, ruční míchání s vývarem a kořením, plnění do technologických obalů – umělé střevo, ruční vázání, tepelné opracování, chlazení, uložení v chlazeném skladu s vyznačením povinných údajů |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.06.2020 06:48:08 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.06.2020 06:48:08 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |