Tisk

Uhlířky se sýrem

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně opracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0075
Číslo výrobku2016-08-08-0075/1232
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Předkladatel
Společnost Jaromír Dvořák
Příčovy 5
26401, Sedlčany
c
Definice balení
Typ balenínebalený
Velikost balení1 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso75 %
sýr Eidam podle ČCN8 %
pitná voda
jedlá sůl
koření
bramborový škrob
aroma
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
E 452 - Polyfosforečnany
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled : Dílo pevné a soudržné konzistence;
barva:Na povrchu černé barva, v nákroji růžová barva s mozaikou libového masa a sýra.

Vůně a chuť

Příjemná chuť po čerstvé uzenině, sýru a koření.

Konzistence

Pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah masa,
  • přírodní střevo (pokud je použit technologický obal),
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup

1. Příprava suroviny na výrobu.
2. Mělnění.
3. Kutrování.
4. Narážení.
5. Uzení/vaření.
6. Chlazení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno27.11.2018 10:02:05
VytvořilDana Gabrovská
Změněno27.11.2018 10:02:05
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený