Tisk
Uhlířky se sýrem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1232 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek. |
Předkladatel | |
Společnost | Jaromír Dvořák Příčovy 5 26401, Sedlčany Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | nebalený |
Velikost balení | 1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 75 % |
sýr Eidam podle ČCN | 8 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
koření | |
bramborový škrob | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled : Dílo pevné a soudržné konzistence; |
Vůně a chuť | Příjemná chuť po čerstvé uzenině, sýru a koření. |
Konzistence | Pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | 1. Příprava suroviny na výrobu. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 27.11.2018 10:02:05 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 27.11.2018 10:02:05 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |