Tisk

Šlehané podmáslí pečené jablko 0,33 l

NázevHodnota
Cechovní normaPodmáslí kysané, ochucené
Číslo cechovní normy2018-12-11-0409
Číslo výrobku2018-12-11-0409/1352
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - kysané mléčné výrobky s mezofilními a termofilními bakteriem - kysané podmáslí
Charakteristika výrobku

Původ suroviny – Česká republika;
ovocná složka 12%( cukr, pitná voda, jablko 8%, jablečná dřeň 4%, zahušťovadlo: modifikovaný kukuřičný škrob, rozinky, karamel, skořice 0,2%, aromata, zahušťovadlo: pektiny, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Předkladatel
Společnost Moravia Lacto a.s.
Jiráskova 2430/94
586 01, Jihlava
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594006324595
Typ baleníkartonový obal PURE PAK
Velikost balení0.33 l
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
aroma
plnotučné mléko
ovocná složka12 %
mlékárenské kultury
Přídatné látky
E 440 - Pektiny
E 330 - Kyselina citrónová
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
290 kJ / 100g
69.26 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.6 g/100g
Sacharidy11 g/100g
z toho cukry11 g/100g
Bílkoviny2.9 g/100g
Sůl0.09 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

barva: s lehce béžovým odstínem po ovocné složce

Vůně a chuť

Chuť: mléčně kyselá, charakteristická pro výrobek a použitou mléčnou kulturu, čistá, s jemnou po jablku a skořici příchutí
Vůně: mléčně nakyslá, charakteristická pro použitou mléčnou kulturu a ovocnou složku, čistá, bez cizích pachů

Konzistence

Konzistence: stejnorodá, přiměřeně hustá s kousky ovoce.

Nadstandardní parametry

obsah živých kultur min. 10 na 6 v 1 g. Obsahuje kousky ovoce.

Technologický postup

Mléčná směs se po pasteraci a temperaci zakysává mléčnými kulturami. Po zrání se promíchá a dochladí na požadovanou teplotu plnění. Během čerpání ke stáčení se přidává ovocná složka v požadovaném poměru. Stáčí se do recyklovatelných kartonových obalů „PURE PAK“. Skladuje se při teplotě od +2 do +8°C.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

obsah vápníku 120 g/100 ml

Uživatel
Vytvořeno07.02.2019 11:40:35
VytvořilDana Gabrovská
Změněno07.02.2019 11:40:35
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky 215 g
Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Párek lahůdkový
Hustopečský špekáčkový
Šunka od kosti  - výběrová
Sametová šunka 1989 - výběrová
Lahodná šunka – výběrová
Bambini šunka – nejvyšší jakosti
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg