Šlehané podmáslí s čokoládou a banánem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Podmáslí kysané, ochucené |
Číslo cechovní normy | 2018-12-11-0409 |
Číslo výrobku | 2018-12-11-0409/1345 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - smetana tekutá - smetana ke šlehání |
Charakteristika výrobku | Mléčný výrobek získaný kysáním podmáslí za použití bakterií mléčného kysání, tepelně neošetřený po kysacím procesu, s přídavkem ovocné složky banánu a čokolády.
Původ suroviny – Česká republika;
složení ovocné složky: ovocná složka 12% (cukr, voda, banány (10%), kakao (3,5%), zahušťovadlo modifikovaný kukuřičný škrob, čokoládový prášek (2,5%), banánové aroma). |
Předkladatel | |
Společnost | Moravia Lacto a.s. Jiráskova 2430/94 586 01, Jihlava Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594006324496 |
Typ balení | kartonový obal PURE PAK |
Velikost balení | 0.33 l |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
aroma | |
plnotučné mléko | |
ovocná složka | 12 % |
mlékárenské kultury | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
294 kJ / 100g | |
70.22 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 1 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g/100g | Sacharidy | 11 g/100g | z toho cukry | 11 g/100g | Bílkoviny | 3.1 g/100g | Sůl | 0.09 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva: s hnědým odstínem |
Vůně a chuť | Chuť: mléčně kyselá, charakteristická pro výrobek a použitou mléčnou kulturu, čistá, s jemnou banánovou a čokoládovou příchutí |
Konzistence | Konzistence: stejnorodá, přiměřeně hustá |
Nadstandardní parametry | obsah živých kultur min. 10 na 6 v 1 g. Obsahuje kousky ovoce. |
Technologický postup | Mléčná směs se po pasteraci a temperaci zakysává mléčnými kulturami. Po zrání se promíchá a dochladí na požadovanou teplotu plnění. Během čerpání ke stáčení se přidává ovocná složka v požadovaném poměru. Stáčí se do recyklovatelných kartonových obalů „PURE PAK“. Skladuje se při teplotě od +2 do +8°C. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah vápníku 120 g/100 ml |
Uživatel | |
Vytvořeno | 26.08.2020 19:20:12 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 26.08.2020 19:20:12 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |