Tisk

Tlačenka světlá

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/1599
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek – vařený masný výrobek.

Předkladatel
Společnost CHOVSERVIS a.s.
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594164907029
Typ balenívakuově balené
Velikost balení2.2 kg
Způsob distribuce výrobkuvelkoobchod, maloobchod
Složení
vepřové maso a droby73 %
pitná voda24 %
kuchyňská sůl
směs koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
610 kJ / 100g
145.69 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.4 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny15 g/100g
Sůl2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá šedivé barvy. Náplň je kompaktní. Tvar a vzhled povrchu imituje použití hovězího deníku.

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření

Vůně převažující po vařeném mase a použitém koření, případně po krvi

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa. Bez zvýrazňovačů chuti.

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Příprava surovin, uvařené a vychlazené maso a droby se nakrájí na požadovanou velikost, míchání, ruční plnění do technologických obalů – umělý deník, tepelné opracování, chlazení, vakuové balení.

Uživatel
Vytvořeno16.04.2019 13:36:37
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.04.2019 13:36:37
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený