Tisk

Škvařené sádlo 200 g

NázevHodnota
Cechovní normaŠkvařené vepřové sádlo
Číslo cechovní normy2017-12-13-0363
Číslo výrobku2017-12-13-0363/1929
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890002414
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení200 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové sádlo100 %
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
3800 kJ / 100g
907.57 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky100 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny43 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny0 g/100g
Sůl0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

výrobek je barvy světlé (bílé až nažloutlé)

Vůně a chuť

charakteristická pro vepřové škvařené sádlo, bez cizích příchutí a pachů, nesmí vykazovat známky žluknutí

Konzistence

hladká až jemně krupičková struktura

Nadstandardní parametry

a) obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75 % hmot. (jako kyselina olejová);
b) peroxidové číslo menší nebo rovno 4,0 mekv O2/kg;
c) obsah vody a nerozpustné nečistoty menší nebo roven 0,5 % hmot.;
d) nepřipouští se vstupní surovina z nekastrovaných kanců.

Technologický postup

Technologický obal:

a) v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány
b) lze vyrábět bez technologického obalu

Technologický postup:

Příprava surovin, škvaření, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), chlazení, balení – pokud je třeba

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno01.10.2019 14:36:12
VytvořilDana Gabrovská
Změněno01.10.2019 14:36:12
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený