Tisk
Škvařené sádlo 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Škvařené vepřové sádlo |
Číslo cechovní normy | 2017-12-13-0363 |
Číslo výrobku | 2017-12-13-0363/1930 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890002421 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové sádlo | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
3800 kJ / 100g | |
907.57 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 100 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 43 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 0 g/100g | Sůl | 0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | výrobek je barvy světlé (bílé až nažloutlé) |
Vůně a chuť | charakteristická pro vepřové škvařené sádlo, bez cizích příchutí a pachů, nesmí vykazovat známky žluknutí |
Konzistence | hladká až jemně krupičková struktura |
Nadstandardní parametry | a) obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75 % hmot. (jako kyselina olejová); |
Technologický postup | Technologický obal: a) v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány Technologický postup: Příprava surovin, škvaření, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), chlazení, balení – pokud je třeba |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.10.2020 08:10:17 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.10.2020 08:10:17 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |