K-Mistři od Fochu Uzená krkovice bez kosti dekorovaná
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1079 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | solicí směs (jedlá sůl kamenná, konzervant E250, cukr, dextróza, škrobový sirup sušený, jodičnan draselný); |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286742 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 0.6 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová krkovice bez kosti | 85 % |
voda | |
solicí směs | |
dekor | |
dextróza | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
549 kJ / 100g | |
131.12 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 8.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.0 g/100g | Sacharidy | 1.9 g/100g | z toho cukry | 1.1 g/100g | Bílkoviny | 13.0 g/100g | Sůl | 2.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa |
Technologický postup | Krkovice bez kosti bez zářezů do libové svaloviny, bez barevných změn bez zbytků kostí a chrupavek, bez protučnělé povázky, bez řetízku. Surovina je lákována, masírována, po zaležení se obalí v koření, tepelně opracuje, zaudí, vychladí, naporcuje na jednotlivé porce a zabalí. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | vysoký obsah masa – 85 % |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.06.2020 10:19:00 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.06.2020 10:19:00 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |