Tisk

K – Purland Selská uzená krkovice Pult

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1072
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

solicí směs (jedlá sůl kamenná, konzervant E250, cukr, dextróza, škrobový sirup sušený, jodičnan draselný);

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód286719
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení2.8 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová krkovice bez kosti85 %
voda
solicí směs
dextróza
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E250 dusitan sodný
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415 - Xanthan
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
645 kJ / 100g
154.05 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny14.0 g/100g
Sůl2.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa
2. Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Krkovice bez kosti bez zářezů do libové svaloviny, bez barevných změn bez zbytků kostí a chrupavek, bez protučnělé povázky, bez řetízku. Surovina je lákována, masírována, po zaležení se tepelně opracuje, zaudí, vychladí a zabalí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 85 %

Uživatel
Vytvořeno19.10.2018 09:35:09
VytvořilDana Gabrovská
Změněno19.10.2018 09:35:09
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený