Tatarský biftek 250 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1532 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | Tatarák je výrobek z masa, který se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně. upřesnění obsahu sacharidů a cukrů: |
Předkladatel | |
Společnost | MASO UZENINY POLIČKA, a.s. č.p. 300 572 01, Kamenec u Poličky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594016342746 |
Typ balení | vakuum skin |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí maso | 92 % |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
rostlinný olej | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 412 - Guma guar | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka) | |
E 250 - Dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
615 kJ / 100g | |
146.88 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 6.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.2 g/100g | Sacharidy | 1.0 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 20.3 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení. |
Vůně a chuť | Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu |
Konzistence | Konzistence: soudržná |
Nadstandardní parametry | Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). |
Technologický postup | Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Skladovací podmínky 0 – 4°C; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.08.2020 08:54:51 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.08.2020 08:54:51 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |