Tisk

Tatarský biftek 300 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1532
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

Tatarák je výrobek z masa, který se konzumuje v syrovém stavu bez tepelného ošetření. Proto se při manipulaci se surovinou či výrobkem zachází nanejvýš obezřetně.
Trvanlivost 7 dní

Předkladatel
Společnost MASO UZENINY POLIČKA, a.s.
č.p. 300
572 01, Kamenec u Poličky
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594016342746
Typ balenívakuum skin
Velikost balení1000 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
hovězí maso92 %
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
rostlinný olej
extrakty koření
Přídatné látky
E 412 - Guma guar
E 300 - Kyselina L-askorbová
E 325: Mléčnan sodný (Antioxidant, plnidlo, zvlhčující látka)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
615 kJ / 100g
146.88 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky6.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.2 g/100g
Sacharidy1 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny20.3 g/100g
Sůl1.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu

Konzistence

Konzistence: soudržná

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno27.03.2019 07:26:51
VytvořilDana Gabrovská
Změněno27.03.2019 07:26:51
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený