Hermelínová pomazánka 135g – Karlova Koruna
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pomazánka se sýrem s bílou plísní na povrchu |
Číslo cechovní normy | 2018-12-05-0404 |
Číslo výrobku | 2018-12-05-0404/1280 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové |
Charakteristika výrobku |
Všechny výše uvedené složky odpovídají příslušným ČCN.
Může obsahovat stopy ryb, hořčice, celeru. |
Předkladatel | |
Společnost | ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o. Libušská 395/229 14200, Praha 4 - Libuš Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594029659513 |
Typ balení | PP vanička s víčkem |
Velikost balení | 135 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza podle ČCN | % |
Hermelín | 15 % |
tavený sýr | % |
salám | |
cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl) | |
Přídatné látky | |
E 211: Benzoát sodný (Konzervant) | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
9 | Celer - Celer a výrobky z něj |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1958 kJ / 100g | |
467.64 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 48 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.4 g/100g | Sacharidy | 6.1 g/100g | z toho cukry | 5.1 g/100g | Bílkoviny | 4.6 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky Hermelínu a salámu. |
Vůně a chuť | Vůně: příjemná,po použitých surovinách. |
Konzistence | Konzistence: lehce roztíratelná pomazánka. |
Nadstandardní parametry | Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk. |
Technologický postup | Hermelín se rozmělní v mlýnku s majonézou. Salám se nakrájí na nudličky. Poté se spojí zbylé suroviny v míchacím zařízení, včetně marinované cibule, která je krájená na kostičky. Dále proběhne plnění do obalů a značení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.05.2019 08:55:15 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 06.05.2019 08:55:15 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |