Tisk

Hermelínová pomazánka 135g – Karlova Koruna

NázevHodnota
Cechovní normaPomazánka se sýrem s bílou plísní na povrchu
Číslo cechovní normy2018-12-05-0404
Číslo výrobku2018-12-05-0404/1280
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové
Charakteristika výrobku
  • majonéza [řepkový olej, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, vaječný žloutek sušený, zahušťovadlo (guma guar)];
  • sýr Hermelín 15 % (mléko, smetana, jedlá sůl, mléčné kultury, Penicilium Candidum);
  • tavený sýr [pitná voda, sýry, sušené mléko, máslo, tavicí soli (polyfosforečnany, difosforečnany)];
  • salám [vepřové a hovězí maso, pitná voda, bramborový škrob, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), stabilizátor (trifosforečnany), koření, cukr, antioxidant (kyselina L-askorbová), extrakt koření].

Všechny výše  uvedené  složky odpovídají příslušným ČCN.

  • cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl).

Může obsahovat stopy ryb, hořčice, celeru.

Předkladatel
Společnost ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Libušská 395/229
14200, Praha 4 - Libuš
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594029659513
Typ baleníPP vanička s víčkem
Velikost balení135 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
majonéza podle ČCN %
Hermelín15 %
tavený sýr %
salám
cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl)
Přídatné látky
E 211: Benzoát sodný (Konzervant)
E 451 - Trifosforečnany
E 452 - Polyfosforečnany
E 450 - Difosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
4Ryby - Ryby a výrobky z nich
9Celer - Celer a výrobky z něj
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1958 kJ / 100g
467.64 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky48 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny6.4 g/100g
Sacharidy6.1 g/100g
z toho cukry5.1 g/100g
Bílkoviny4.6 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitých surovinách s identifikovatelnými kousky Hermelínu a salámu.
Barva: po použitých surovinách,světle krémová s viditelnými kousky salámu a Hermelínu.

Vůně a chuť

Vůně: příjemná,po použitých surovinách.
Chuť: příjemná,po použitých surovinách,typická pro hermelín,bez cizích chutí.

Konzistence

Konzistence: lehce roztíratelná pomazánka.

Nadstandardní parametry

Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk.

Technologický postup

Hermelín se rozmělní v mlýnku s majonézou. Salám se nakrájí na nudličky. Poté se spojí zbylé suroviny v míchacím zařízení, včetně marinované cibule, která je krájená na kostičky. Dále proběhne plnění do obalů a značení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.05.2019 08:55:15
VytvořilDana Gabrovská
Změněno06.05.2019 08:55:15
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený