Tisk

Rybí salát

NázevHodnota
Cechovní normaRybí salát
Číslo cechovní normy2015-10-16-0044
Číslo výrobku2015-10-16-0044/0598
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód290112
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení1 kg
Složení
Marinované sledě (Clupea harengus)40 g/100 g
majonéza
cibule
okurky
hrášek
mrkev
cukr
koření
ocet kvasný lihový
jedlá sůl
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
5Arašídy - Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Základní výživové hodnoty
Tuky18.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.99 g/100g
Sacharidy3.97 g/100g
z toho cukry3.52 g/100g
Bílkoviny2.35 g/100g
Sůl1.54 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

rybí výrobek obsahující marinované sleďové kostky s příměsí zeleniny, spojené majonézou,

barva: šedo-béžová, jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny.

Vůně a chuť

příjemná slano-sladko-kyselá, typická pro výrobek z marinovaných ryb s příměsí majonézy a zeleniny.

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké a křehké.

Nadstandardní parametry

Zaručený podíl marinovaného rybího masa, bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, majonéza dle ČCN.

Technologický postup

Není požadován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.09.2017 17:25:53
VytvořilIvo Burger
Změněno07.09.2017 17:25:53
Procesní stav
Procesní stavSchválený