Rybí salát s majonézou – GRAN MARE
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Rybí salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-16-0044 |
Číslo výrobku | 2015-10-16-0044/1994 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.) |
Charakteristika výrobku | Lahůdkářský výrobek obsahující marinované sleďové filety ve formě kostek a příměsí zeleniny s majonézovým adjuvans. Upřesnění energetické hodnoty tak, jak je na etiketě výrobku: Energie: 1318 kJ/319 kcal |
Předkladatel | |
Společnost | DELIMAX a.s. Bratislavská 1647/3 69501, Hodonín Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594002063351 |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 150 g |
Složení | |
marinované filety ze sledě obecného (Sleď obecný - Clupea harenqus, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření) | 40 % |
majonéza (řepkový olej, pitná voda, cukr, pasterovaný vaječný žloutek, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, zahušťovadla: guma guar, xanthan, koření) | 35 % |
cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl) | |
sterilovaná zelenina (okurka, mrkev, hrách, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření) | 6.5 % |
Přídatné látky | |
E 211: Benzoát sodný (Konzervant) | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1318 kJ / 100g | |
314.78 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 30.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.2 g/100g | Sacharidy | 4.3 g/100g | z toho cukry | 2.2 g/100g | Bílkoviny | 8.3 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: směs lahůdkářského salátu s elastickou marinovanou sleďovou surovinou, majonézou a zeleninovou směsí zachovávající křehkost surovinových vstupů. |
Vůně a chuť | typické pro lahůdkářský výrobek s příměsí majonézy a zeleniny |
Konzistence | směs lahůdkářského salátu s elastickou marinovanou sleďovou surovinou, majonézou a zeleninovou směsí zachovávající křehkost surovinových vstupů, salátová. |
Nadstandardní parametry | Kvalita surovin, zaručený podíl marinovaného rybího masa, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez přídavku látek zvýrazňujících chuť a vůni+ bez lepku, bez přidaných sladidel výjimkou cukru, majonéza dle ČCN. |
Technologický postup | Smíchání nařezaných sleďových filet se zeleninou a propojení s majonézou; řádné promíchání |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Salmonella spp. – nepřítomnost ve 25 g; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 05.11.2020 08:40:38 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 05.11.2020 08:40:38 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |