Mexický salát – Chef select 400 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mexický salát |
Číslo cechovní normy | 2018-02-02-0365 |
Číslo výrobku | 2018-02-02-0365/2140 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.) |
Charakteristika výrobku | Lahůdkářský výrobek obsahující proužky salámu s příměsí zeleniny v majonézovém základu. majonéza (řepkový olej, pitná voda, cukr, pasterovaný vaječný žloutek, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, zahušťovadla: guma guar, xanthan); |
Předkladatel | |
Společnost | DELIMAX a.s. Bratislavská 1647/3 69501, Hodonín Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maoobchod |
Složení | |
majonéza | |
lahůdkový salám | |
sterilované okurky | |
sterilovaný celer | |
hořčice | |
sterilované feferony (paprika chilli - feferony, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr) | 1 % |
koření | |
Přídatné látky | |
E 211: Benzoát sodný (Konzervant) | |
E 250 - Dusitan sodný | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 415 - Xanthan | |
E 412 - Guma guar | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
9 | Celer - Celer a výrobky z něj |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1093 kJ / 100g | |
261.05 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.7 g/100g | Sacharidy | 7.7 g/100g | z toho cukry | 4.9 g/100g | Bílkoviny | 3.3 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: směs lahůdkářského salátu s nařezanými proužky salámu, majonézou a zeleninovou směsí. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: typická pro lahůdkářský výrobek s příměsí salámu, majonézy a zeleniny; lehce pikantní. |
Konzistence | Konzistence: Směs lahůdkářského salátu (salám, majonéza, zelenina); salátová |
Nadstandardní parametry | Kvalita surovin, zaručený podíl salámu (dle ČCN), kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez přídavku látek zvýrazňujících chuť a vůni; bez lepku, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, majonéza dle ČCN. |
Technologický postup | Smíchání nařezaných proužků salámu se zeleninou a propojení s majonézou; řádné promíchaní. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Salmonella spp. – nepřítomnost ve 25 g; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 05.11.2020 08:44:46 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 05.11.2020 08:44:46 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |