Budapešťská pomazánka – Chef select
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Budapešťská pomazánka |
Číslo cechovní normy | 2015-10-09-0010 |
Číslo výrobku | 2015-10-09-0010/2139 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové |
Charakteristika výrobku | Lahůdkářský výrobek obsahující tvaroh se zeleninou, vše propojeno majonézou. |
Předkladatel | |
Společnost | DELIMAX a.s. Bratislavská 1647/3 69501, Hodonín Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Plastová vanička |
Velikost balení | 135 g |
Způsob distribuce výrobku | maoobchod |
Složení | |
tvaroh | |
marinovaná cibule(cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl) | |
řepkový olej | |
sterilovaná kapie (kapie, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl) | 9.5 % |
pitná voda | |
pasterovaný vaječný žloutek | |
cukr | |
ocet kvasný lihový | |
jedlá sůl | |
koření | |
Přídatné látky | |
E 211: Benzoát sodný (Konzervant) | |
Alergeny | |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
715 kJ / 100g | |
170.77 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 13.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.9 g/100g | Sacharidy | 4.7 g/100g | z toho cukry | 4.1 g/100g | Bílkoviny | 8.4 g/100g | Sůl | 1.15 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Pomazánka s velkým zastoupením tvarohu a zeleniny, vše propojeno majonézou. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: typická pro lahůdkářský výrobek s vysokým obsahem tvarohu, majonézy a zeleniny |
Konzistence | Konzistence: homogenní pomazánka s malými zrny tvarohu a kousky papriky a cibule. |
Nadstandardní parametry | Kvalita surovin, zaručený tvarohu a mojonézy (dle ČCN), kvalita zpracování, bez přídavku látek zvýrazňujících chuť a vůni; bez lepku, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. |
Technologický postup | Smíchání tvarohu, zeleniny a majonézy; řádné promíchaní, lehké kousky tvarohu |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Salmonella spp. – nepřítomnost ve 25 g; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 22.04.2020 19:48:49 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 22.04.2020 19:48:49 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |