Tisk
ŘT Lyonský salám 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Salám tepelně opracovaný |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0069 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0069/0742 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Lyonský salám plátkovaný,skládaný do šindele 100g |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594026126292 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřové maso | 84 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.4 % |
cukr | |
směs koření | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1079 kJ / 100g | |
257.7 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 7.9 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 10.4 g/100g | Sůl | 2.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Salám s hladkou strukturou typickou pro Lyonský salám |
Vůně a chuť | jemně slaná kořeněná chuť |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | vysoký podíl masa 84%,neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal: Nespecifikuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 30%,mikrobiologické parametry dle platné legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 02.01.2018 14:00:34 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 02.01.2018 14:00:34 |
Změnil | Jakub Rainisch |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |