Tisk
Rohlík sypaný mákem
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pšeničné běžné pečivo |
Číslo cechovní normy | 2017-12-01-0359 |
Číslo výrobku | 2017-12-01-0359/1697 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - běžné pečivo |
Charakteristika výrobku | Pšeničné běžné pečivo.
|
Předkladatel | |
Společnost | BEAS, a.s. 544 42, Choustníkovo Hradiště 89 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595638552158 |
Typ balení | nebalený |
Velikost balení | 43 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
Pšeničná mouka | |
voda | |
řepkový olej | |
droždí | |
jedlá sůl s jódem | |
pekařský přípravek (pšeničná mouka, pšeničná vláknina, enzymy) | |
posyp - mák | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1221 kJ / 100g | |
291.62 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.0 g/100g | Sacharidy | 52 g/100g | z toho cukry | 1.5 g/100g | Bílkoviny | 8.1 g/100g | Sůl | 1.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled |
|
Vůně a chuť | Vůně a chuť – příjemná, typická pro pšeničné pečivo. |
Konzistence |
|
Nadstandardní parametry | Pšeničné pečivo bez přídatných látek |
Technologický postup | Příprava a dávkování surovin, mísení a hnětení, zrání těsta, dělení a tvarování, kynutí, posyp, pečení, chladnutí, (případně balení). |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 28.08.2020 18:57:04 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 28.08.2020 18:57:04 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |