Tisk

Řezníkův talíř – Drůbeží tlačenka s vepřovou bílkovinou

NázevHodnota
Cechovní normaDrůbeží tlačenka
Číslo cechovní normy2017-11-29-0353
Číslo výrobku2017-11-29-0353/0778
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
38901, Vodňany
s
Definice balení
EAN kód8595006316863
Typ balenítransparentní plastové střevo
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
drůbeží vývar
drůbeží maso38 %
kuřecí kůže
vepřová želatina2 %
jedlá sůl
směs koření
sušená zelenina
extrakty koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
468 kJ / 100g
111.77 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.2 g/100g
Sacharidy1.6 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny15 g/100g
Sůl1.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu výrobku je viditelná mozaika drůbežího masa a kousky koření. Bez cizích částic, chrupavek, kostí. Soudržný řez. Povrch hladký, lesklý, bez vzduchových bublin pod obalem

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná, jemně kořeněná.

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

bez SOM a drůbežího SOM;
bez přídatných látek;
bez rostlinných bílkovin;
obsah tuku max. 10 %;
obsah soli max. 2 %;
splňuje podmínky pro Českou potravinu podle zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Technologický postup

Neobsahuje strojně oddělené maso, přídatné látky a rostlinné bílkoviny, česká potravina

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno02.09.2019 14:11:21
VytvořilDana Gabrovská
Změněno02.09.2019 14:11:21
Procesní stav
Procesní stavSchválený