Tisk

Pikok Řeznická tlačenka 100 g

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/0874
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

100 g vařené vepřové plece bylo vyrobeno ze 154 g syrové vepřové plece

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20838140
Typ baleníochranná atmosféra, PE obal
Velikost balení100 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vařená vepřová plec75 %
vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso)15 %
vepřové kůže
česnek
vepřová želatina
jedlá sůl
směs koření a extrakty koření
glukózový sirup
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
697 kJ / 100g
166.47 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.0 g/100g
Sacharidy3.2 g/100g
z toho cukry0.2 g/100g
Bílkoviny17 g/100g
Sůl0.88 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký.

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření

Vůně převažující po vařeném mase a použitém koření, případně po krvi

Konzistence

pevná, pružná, soudržná

Nadstandardní parametry

100 g vařené vepřové plece bylo vyrobeno ze 153 g syrové vepřové plece

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.04.2018 10:24:32
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.04.2018 10:24:32
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený