Tisk
Grill fun Špekáčky 1500g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Výběrové špekáčky |
Číslo cechovní normy | 2018-03-29-0369 |
Číslo výrobku | 2018-03-29-0369/2141 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Špekáčky obsahují 80% masa, jsou příjemně slané, obsahují přírodní koření, které dodává příjemnou chuť, jsou šťavnaté |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489196518 |
Typ balení | přírodní vepřové střevo |
Velikost balení | 1500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 54 % |
vepřové sádlo | |
hovězí maso | 26 % |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
paprika sladká | |
černý pepř | |
muškátový ořech | |
sušená zelenina:česnek | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1578 kJ / 100g | |
376.88 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 36 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g/100g | Sacharidy | 1.1 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 13 g/100g | Sůl | 1.9 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled v nákroji a vypracování – na řezu vychlazeného výrobku barva světle až tmavě růžová, špekové kostky nepravidelně rozložené, připouští se drobná měkká zrna kolagenních částic, vzduchové dutinky v menším rozsahu a mírně vytavený tuk. |
Vůně a chuť | příjemná po čerstvé uzenině a koření, přiměřeně slaná a kořeněná, po ohřátí na skusu výrovek šťavnatý |
Konzistence | tuhá, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | Špekáčky obsahují 80% masa, jsou příjemně slané, obsahují přírodní koření, které dodává příjemnou chuť, jsou šťavnaté. |
Technologický postup | Surovina + přísady – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut) |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.04.2020 11:06:11 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.04.2020 11:06:11 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |