Tisk
Klobása s kančím masem 350 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/2353 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | upřesnění výživových údajů: Sacharidy <0,5g; |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594010872778 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 350 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 63 % |
kančí maso | 30 % |
pitná voda | |
vepřové sádlo | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
koření (pepř černý, tymián, bobkový list, rozmarýn, jalovec, muškátový ořech, hřebíček, zázvor) | 2 % |
sušená zeleniny (česnek, cibule) | |
vepřové střevo | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1020 kJ / 100g | |
243.61 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 19.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 7.5 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 19.0 g/100g | Sůl | 2.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled, tvar: bez vzduchových dutin, masově růžová |
Vůně a chuť | Vůně: typická po uzenině, bez cizích vůní |
Konzistence | pružná a soudržná konzistence. |
Nadstandardní parametry | Jedná se o klobásu, která obsahuje 93 % masa, Je vyrobená z vybraných částí vepřového a kančího masa. Lehce zauzená, provoněná pečlivě vybranou směsí přírodního koření podle receptury. Vhodná je k podávání zastudena. |
Technologický postup | Surovina + přísady – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut) |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.11.2020 11:47:35 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.11.2020 11:47:35 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |