Tisk
Labužnická krkovička
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/0852 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený, obsahuje 96% vepř. krkovice. Bez přídavku glutamátů. |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 282853 |
Typ balení | smrštitelný sáček 250x350 mm |
Velikost balení | 2.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 96 % |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
cukr | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E 451: Trifosforečnany (Sekvestrant, regulátor kyselosti, zahušťovadlo) | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
882 kJ / 100g | |
210.65 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 16 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 7.2 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 17 g/100g | Sůl | 1.87 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva zlatavě hnědá; barva na řezu masově růžová, tuk bílý |
Vůně a chuť | Vůně: typická po uzenině, bez cizích vůní |
Konzistence | pružná, tuhá |
Nadstandardní parametry | Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený, obsahuje 96% vepř. krkovice. |
Technologický postup | Nastřikování – masírování – speciální úprava – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající teploty 70°C po dobu 10minut) – sušení – uzení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.07.2020 11:03:50 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.07.2020 11:03:50 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |