Tisk

Refit Jablko s grepem a pomerančem 1 l

NázevHodnota
Cechovní normaSměsné ovocné, zeleninové a ovocno-zeleninové šťávy ošetřené vysokým tlakem
Číslo cechovní normy2016-12-07-0202
Číslo výrobku2016-12-07-0202/1724
Zařazení dle legislativyAlkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody - ovocná nebo zeleninová šťáva
Charakteristika výrobku

Chlazená ovocná dřeňová šťáva. Šťáva je ošetřena technologií vysokého tlaku

Předkladatel
Společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
Fryčovice 606
739 45, Fryčovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594171277320
Typ baleníPET láhev s víčkem HDPE + etiketa
Velikost balení1 l
Způsob distribuce výrobkuVýrobky jsou dopravovány v krytých, chlazených a čistých dopravních prostředcích, jsou chráněny před poškozením, teplotními výkyvy. Výrobky musí být distribuovány při teplotě 1-8°C.
Složení
jablko50 g/100 ml
grep25 g/100 ml
pomeranč25 g/100 ml
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
176 kJ / 100g
42.03 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g/100g
Sacharidy11 g/100g
z toho cukry10 g/100g
Bílkoviny0.3 g/100g
Sůl0.01 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

čerstvý, odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině; tekutý, usazenina je přírodního charakteru a není na závadu

barva: odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině

Vůně a chuť

odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině, bez cizích vůní a chutí

Konzistence

hustá, dřeňová, tekutá,

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, bez konzervantů a přídatných látek, způsob lisování za studena.

Šťávy jsou ošetřeny metodou paskalizace – vysokým tlakem, což umožní zachování živin a zničení choroboplodných zárodků. A Šťáva si udrží své vlastnosti velmi dlouhou dobu.

Technologický postup
  1. Mytí a čištění ovoce a zeleniny
  2. odšťavňovaní na lisu
  3. smíchání šťáv v požadovaném poměru do lahviček
  4. tlakování při 4 000 barech po dubu 3 minut
  5. etiketování a skladování při teplotě 1-8°C.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Mikrobiologické

CPM – Celkový počet mikroorganismů: max. 1x 10^7 CFU;

Koliformní bakterie: max. 1x 10 ^3 CFU;

Plísně, kvasinky: max. 1x 10^5 CFU;

Listeria monocytogenes – negativní;

Salmonella – negativní

Uživatel
Vytvořeno03.06.2019 12:32:20
VytvořilHana Šubertová
Změněno03.06.2019 12:32:20
Procesní stav
Procesní stavSchválený