Tisk

REFIT Jablko s granátovým jablkem

NázevHodnota
Cechovní normaSměsné ovocné, zeleninové a ovocno-zeleninové šťávy ošetřené vysokým tlakem
Číslo cechovní normy2016-12-07-0202
Číslo výrobku2016-12-07-0202/0361
Zařazení dle legislativyAlkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody - ovocná nebo zeleninová šťáva
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
Fryčovice 606
739 45, Fryčovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594171277108
Typ baleníAl-folie a polyamid/PE-folie
Velikost balení200 ml
Složení
jablko80 ml/100 ml
granátové jablko20 ml/100 ml
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
204 kJ / 100g
48.72 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g/100g
Sacharidy12 g/100g
z toho cukry7 g/100g
Bílkoviny0.42 g/100g
Sůl0.01 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

odpovídající danému lisovanému ovoci; barva: odpovídající danému lisovanému ovoci

Vůně a chuť

odpovídající danému lisovanému ovoci; konzistence: dřeňová

Konzistence

hustá, dřeňová

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, bez konzervantů a přídatných látek, způsob lisování za studena.

Technologický postup
  1. Mytí a čištění ovoce a zeleniny
  2. odšťavňovaní na lisu
  3. smíchání šťáv v požadovaném poměru do lahviček
  4. tlakování při 6 000 barech po dubu 3 minut
  5. etiketování a skladování při teplotě 1-5°C.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 18:36:21
VytvořilPavlína Bočková
Změněno09.09.2017 18:36:21
ZměnilJakub Machala
Procesní stav
Procesní stavSchválený