Tisk

REFIT jablko s červenou řepou a mrkví

NázevHodnota
Cechovní normaSměsné ovocné, zeleninové a ovocno-zeleninové šťávy ošetřené vysokým tlakem
Číslo cechovní normy2016-12-07-0202
Číslo výrobku2016-12-07-0202/0357
Zařazení dle legislativyAlkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody - ovocná nebo zeleninová šťáva
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
Fryčovice 606
739 45, Fryčovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594171275265
Typ baleníPET lahev
Velikost balení1000 ml
Složení
jablko70 g/100 ml
červená řepa15 g/100 ml
mrkev15 g/100 ml
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
183 kJ / 100g
43.71 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g/100g
Sacharidy10 g/100g
z toho cukry8.9 g/100g
Bílkoviny0.6 g/100g
Sůl0.05 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině; barva: odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině

Vůně a chuť

odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině; konzistence: dřeňová

Konzistence

hustá, dřeňová

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, bez konzervantů a přídatných látek, způsob lisování za studena.

Technologický postup
  1. mytí a čištění ovoce a zeleniny
  2. odšťavňovaní na lisu
  3. smíchání šťáv v požadovaném poměru do lahviček
  4. tlakování při 6 000 barech po dubu 3 minut
  5. etiketování a skladování při teplotě 1-5°C.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 18:46:44
VytvořilPavlína Bočková
Změněno09.09.2017 18:46:44
ZměnilJakub Machala
Procesní stav
Procesní stavSchválený