Tisk

REFIT jablko brokolicí, řapíkatým celerem a citronem

NázevHodnota
Cechovní normaSměsné ovocné, zeleninové a ovocno-zeleninové šťávy ošetřené vysokým tlakem
Číslo cechovní normy2016-12-07-0202
Číslo výrobku2016-12-07-0202/0364
Zařazení dle legislativyAlkoholické i nealkoholické nápoje včetně balené vody - ovocná nebo zeleninová šťáva
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Beskyd Fryčovice, a.s.
Fryčovice 606
739 45, Fryčovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594171275258
Typ baleníPET lahev
Velikost balení1000 ml
Složení
jablko
brokolice
řapíkatý celer
citron
Alergeny
9Celer - Celer a výrobky z něj
Energetická hodnota výrobku
155 kJ / 100g
37.02 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky0.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g/100g
Sacharidy8.8 g/100g
z toho cukry8.6 g/100g
Bílkoviny0.5 g/100g
Sůl0.01 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině; barva: odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině

Vůně a chuť

odpovídající danému lisovanému ovoci a zelenině; konzistence: dřeňová

Konzistence

hustá, dřeňová

Nadstandardní parametry

Kvalita použitých surovin, bez konzervantů a přídatných látek, způsob lisování za studena

Technologický postup
  1. Mytí a čištění ovoce a zeleniny
  2. odšťavňovaní na lisu
  3. smíchání šťáv v požadovaném poměru do lahviček
  4. tlakování při 6 000 barech po dubu 3 minut
  5. etiketování a skladování při teplotě 1-5°C.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno29.05.2019 07:37:33
VytvořilPavlína Bočková
Změněno29.05.2019 07:37:33
ZměnilJakub Machala
Procesní stav
Procesní stavSmazaný