Tisk

Pšeničná mouka polohrubá

NázevHodnota
Cechovní normaPšeničná mouka polohrubá
Číslo cechovní normy2019-11-04-0457
Číslo výrobku2019-11-04-0457/1955
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - mlýnské obilné výrobky - mouka
Charakteristika výrobku

Mlýnský výrobek získaný mletím pšenice a tříděný podle velikosti částic a obsahu minerálních látek; ČSN 560512; SVO4

Předkladatel
Společnost Adélka a.s.
U Pekárny 849
39301, Pelhřimov
Česká republika
Definice balení
EAN kód859502100260
Typ baleníPAP
Velikost balení1 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod; vlastní prodejny
Složení
pšenice100 %
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1460 kJ / 100g
348.7 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky1.4 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.19 g/100g
Sacharidy69.9 g/100g
z toho cukry0.8 g/100g
Bílkoviny11.3 g/100g
Sůl0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

jemný bílý prášek s nažloutlým odstínem

Vůně a chuť

typická moučná vůně, bez nepříjemného pachu, typická moučná chuť, bez nahořklé, nakyslé nebo cizí pachuti

Konzistence

jemný prášek

Nadstandardní parametry

bez přídatných látek /např. kyseliny askorbové/

Technologický postup

Mlýnský výrobek získaný mletím pšenice a tříděný podle velikosti částic a obsahu minerálních látek

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno04.11.2019 15:35:21
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.11.2019 15:35:21
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený