Tisk

Pšeničná krupice

NázevHodnota
Cechovní normaPšeničná krupice
Číslo cechovní normy2019-11-04-0459
Číslo výrobku2019-11-04-0459/1953
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - mlýnské obilné výrobky - mouka
Charakteristika výrobku

Mlýnský výrobek získaný v první fázi mletí pšenice v podobě hrubších částic zbavených slupky;ČSN 560512;
SV06

Předkladatel
Společnost Adélka a.s.
U Pekárny 849
39301, Pelhřimov
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595021003007
Typ baleníPAP
Velikost balení1 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod; vlastní prodejny
Složení
pšenice100 %
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1460 kJ / 100g
348.7 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky1.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.18 g/100g
Sacharidy70.5 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny10.8 g/100g
Sůl0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

jemný bílý prášek s nažloutlým odstínem

Vůně a chuť

typická moučná vůně, bez nepříjemného pachu, typická moučná chuť, bez nahořklé, nakyslé nebo cizí pachuti

Konzistence

jemný prášek

Nadstandardní parametry

bez přídatných látek /např. kyseliny askorbové/

Technologický postup

Mlýnský výrobek získaný v první fázi mletí pšenice v podobě hrubších částic zbavených slupky.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno04.11.2019 15:37:33
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.11.2019 15:37:33
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený