Tisk
Salámová pomazánka 135g – Karlova Koruna
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Salámová pomazánka |
Číslo cechovní normy | 2018-06-21-0390 |
Číslo výrobku | 2018-06-21-0390/1278 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové |
Charakteristika výrobku |
Všechny výše uvedené složky odpovídají příslušným ČCN.
Může obsahovat stopy ryb, hořčice, celeru. |
Předkladatel | |
Společnost | ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o. Libušská 395/229 14200, Praha 4 - Libuš Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594029651630 |
Typ balení | PP vanička s víčkem |
Velikost balení | 135 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
salám Poličan | 20 % |
Salám lahůdkový | 15 % |
řepkový olej | % |
pitná voda | |
sýry | |
tvaroh | 4 % |
feferonka sterilovaná | |
sušené mléko | |
máslo | |
jedlá sůl | |
kvasný ocet lihový | |
vaječný žloutek sušený | |
Přídatné látky | |
E 211: Benzoát sodný (Konzervant) | |
E 412: Guma guar (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E 450 - Difosforečnany | |
Alergeny | |
4 | Ryby - Ryby a výrobky z nich |
9 | Celer - Celer a výrobky z něj |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
1228 kJ / 100g | |
293.29 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 3.8 g/100g | Sacharidy | 4.6 g/100g | z toho cukry | 3.6 g/100g | Bílkoviny | 4.5 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitých surovinách s viditelnými kousky salámu,bez cizích příměsí. |
Vůně a chuť | Vůně: příjemná,po použitých surovinách,bez cizích pachů. |
Konzistence | Konzistence: homogenní struktura s viditelnými kousky salámu. |
Nadstandardní parametry | Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk. |
Technologický postup | Salám se namele na jemné kousky, stejně tak feferonky. Poté se vše smíchá s majonézou a následně přidá tavený sýr. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.05.2019 08:54:12 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 06.05.2019 08:54:12 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |