Lovecký salám farmářský 400 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Lovecký salám |
Číslo cechovní normy | 2016-03-29-0164 |
Číslo výrobku | 2016-03-29-0164/2066 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - trvanlivé fermentované |
Charakteristika výrobku | Na 100 g výrobku bylo použito 151 g masa. |
Předkladatel | |
Společnost | PEJSKAR & spol., spol. s r.o. Žďárská 296 549 54, Police nad Metují Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592337360893 |
Typ balení | vakuově baleno |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | % |
hovězí maso | |
vepřové sádlo | |
jedlá sůl | |
dextróza | |
koření | |
dextróza | |
aroma | |
extrakty koření | |
startovací kultura | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
2150 kJ / 100g | |
513.49 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 47 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 17 g/100g | Sacharidy | 1.0 g/100g | z toho cukry | 0.7 g/100g | Bílkoviny | 23 g/100g | Sůl | 3.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování řez je lesklý, hladký, barva řezu je růžově-červená, bez shluku tukových nebo libových částic, připouští se ojedinělý výskyt drobných vzduchových dutinek, Povrchový vzhled povrch suchý, podélně mírně vrásčitý, barvy tmavě červenohnědé. |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná a příjemně kyselá, výrazněji kořeněná. Vůně je příjemná, aromatická po použitých surovinách, přísadách a kouři. |
Konzistence | Konzistence pružná až tuhá. |
Nadstandardní parametry | • povinné použití hovězího masa, |
Technologický postup | příprava suroviny, mělnění, kutrování, míchání, narážení, formování, zakouření, sušení, balení, etiketování |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.02.2020 10:16:43 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.02.2020 10:16:43 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |