Tisk

Pochoutkový salát BONECO 140 g multivac

NázevHodnota
Cechovní normaPochoutkový salát
Číslo cechovní normy2015-10-16-0042
Číslo výrobku2015-10-16-0042/0511
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně živočišného původu (maso, uzeniny, ryby, sýry, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008725793
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení140 g
Obrázky
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Složení
salám35 %
majonéza
okurky
hrášek
cukr
Přídatné látky
E 211 - Benzoát sodný
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
933 kJ / 100g
222.83 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky19.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.7 g/100g
Sacharidy7.6 g/100g
z toho cukry3.7 g/100g
Bílkoviny4.3 g/100g
Sůl1.7 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: salám ve tvaru nudliček, přičemž druhá nejdelší hrana nesmí přesahovat 5 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézou,

barva: jednotlivé částice pod vrstvou majonézy mají přirozenou barvu charakteristickou pro použité suroviny.

Vůně a chuť

příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, znatelná příjemná uzená masová vůně po salámu.

Konzistence

všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou.

Nadstandardní parametry

Kvalitní suroviny podle ČCN, kvalita zpracování (tvar částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru

Technologický postup

Není požadován.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno29.10.2017 13:08:57
VytvořilErika Moudrá
Změněno29.10.2017 13:08:57
ZměnilJakub Rainisch
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě