Bramborový salát (K Classic) 150 g (CZE)
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Bramborový salát |
Číslo cechovní normy | 2015-10-09-0009 |
Číslo výrobku | 2015-10-09-0009/1216 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | sterilovaná zelenina 20 % (okurky 40,5 %, mrkev 21,5 %, celer 14,5 %, hrášek 13,5 %, cibule 10 %, voda, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: disiřičitan draselný. |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727005307 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
brambory | 58 % |
majonéza podle ČCN | 18 % |
sterilovaná zelenina | 20 % |
cukr | 8 % |
jedlá sůl | |
hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl) | |
ocet kvasný lihový | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 202 - Sorbát draselný | |
Alergeny | |
10 | Hořčice - Hořčice a výrobky z ní |
Energetická hodnota výrobku | |
738 kJ / 100g | |
176.26 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 13.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.9 g/100g | Sacharidy | 13.3 g/100g | z toho cukry | 7.3 g/100g | Bílkoviny | 1.1 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled: brambory, mrkev, celer a okurky ve tvaru kostek nebo nudliček s nejdelší hranou nepřesahující 20 mm (přípustný obsah částic poškozených mícháním do 20 %), salát dobře rozmíchaný, jednotlivé části dobře spojené majonézo; |
Vůně a chuť | vůně a chuť: příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách |
Konzistence | konzistence: všechny částice salátu přiměřeně měkké, spojené majonézou. |
Nadstandardní parametry | Kvalita použitých surovin, kvalita zpracování (nepřítomnost větších nerozkrájených částic, konzistence), bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. |
Technologický postup | daný konkrétním výrobcem |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah soli do 1,5 g/100g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.11.2018 11:08:51 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.11.2018 11:08:51 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |