Tisk
Pikantní sýrová pomazánka s česnekem (K Classic)
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Sýrová pomazánka s česnekem |
Číslo cechovní normy | 2015-10-20-0045 |
Číslo výrobku | 2015-10-20-0045/1202 |
Zařazení dle legislativy | Lahůdkářské výrobky - Saláty - se surovinami převážně rostlinného původu (zelenina, ovoce, luštěniny, obilniny, apod.) |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | GASTRO-MENU EXPRESS a.s. Konská 199 739 61, Třinec Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4049727005208 |
Typ balení | vanička s víčkem |
Velikost balení | 150 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
majonéza podle ČCN | 57 % |
sýr Eidam podle ČCN | 31 % |
cukr | % |
česnek | 3 % |
feferonka sterilovaná | 3 % |
červená paprika sterilovaná | |
sůl | |
ocet kvasný lihový | |
Přídatné látky | |
E 211 - Benzoát sodný | |
E 202 - Sorbát draselný | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
E 330 - Kyselina citrónová | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1925 kJ / 100g | |
459.76 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 45.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.7 g/100g | Sacharidy | 4.3 g/100g | z toho cukry | 2.9 g/100g | Bílkoviny | 12.0 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | pastovitá hmota s patrnými částicemi sýra a feferonek, jednotlivé části dobře spojené majonézou, barva: slabě žlutooranžová po použitých surovinách. |
Vůně a chuť | příjemná slano-sladko-kyselá, palčivá po feferonkách, výrazná po česneku zjemněná sýrem a majonézou, |
Konzistence | konzistence (textura, viskozita): pomazánka řídké konzistence s pružnými proužky eidamu |
Nadstandardní parametry | bez barviv, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk. |
Technologický postup | Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.11.2018 13:09:28 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.11.2018 13:09:28 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |