Tisk

Zabíjačkový sulc 250 g

NázevHodnota
Cechovní normaSulc
Číslo cechovní normy2019-05-24-0432
Číslo výrobku2019-05-24-0432/1738
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890003329
Typ balenístandardní obal
Velikost balení250 g
Způsob distribuce výrobkuvlastní prodejny, maloobchod
Složení
vepřové maso60 %
pitná voda
ocet (ocet kvasný lihový, voda)
cibule
jedlá sůl
želatina vepřová
paprika sladká
pepř černý mletý
nové koření mleté
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
939 kJ / 100g
224.27 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky21.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.6 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny8.2 g/100g
Sůl1.29 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu jsou znatelná zrna na hrubo mělněného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled – bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký.

Vůně a chuť

Chuť – jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření a ochucovacích složkách. Vůně – převažující po vařeném mase a použitém koření.

Konzistence

Pevná, pružná, soudržná.

Nadstandardní parametry

a) vysoký obsah masa;
b) bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku.

Technologický postup

Příprava surovin (kostičky masa, zeleniny, se zalijí vývarem, ve kterém je rozpuštěna želatina, přídavek soli, koření a octa, plnění do technologických obalů (záleží na možnosti výrobce), tepelné opracování, chlazení, balení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno24.05.2019 08:38:23
VytvořilDana Gabrovská
Změněno24.05.2019 08:38:23
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě