PIKOK Zabíjačkový guláš 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Zabíjačkový guláš |
Číslo cechovní normy | 2019-05-24-0430 |
Číslo výrobku | 2019-05-24-0430/1736 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Upřesnění energetické hodnoty: Energetická hodnota uvedená na obale výrobku je v kcal je: 204,92 kcal/100 g |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20267438 |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny, maloobchod |
Složení | |
vepřová plec | 30 % |
vepřová játra | 20 % |
vepřový jazyk | 10 % |
vepřové kůže | |
vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso) | |
vepřové kůže | |
bramborový škrob | |
jedlá sůl | |
paprika sladká | |
kmín mletý | |
majoránka | |
paprika pálivá | |
pepř černý | |
libeček | |
sušená zelenina (cibule, pastinák, mrkev, česnek) | |
česnek | |
cibule restovaná | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
858 kJ / 100g | |
204.92 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.2 g/100g | Sacharidy | 13.0 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 13.0 g/100g | Sůl | 2.58 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování – na řezu je výrobek našedlé barvy, viditelné kusy masa, jater nebo drobů. Obsah je středně jemně vypracován s patrným zrněním. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled – povrch je tmavě šedý |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: Chuť – typicky lahodná po čerstvých vařených surovinách a ochucovacích složkách, přiměřeně slaná a kořeněná. Vůně – příjemná po vařeném mase, játrech, drobech a použitém koření. |
Konzistence | Ve studeném stavu mírně tuhá |
Nadstandardní parametry | a) vysoký obsah jater nebo drobů |
Technologický postup | Příprava surovin (vepřové kůže rozkutrujeme společně s vývarem, přidáme sůl, směs koření, bramborový škrob, zeleninu (cibuli), nakonec přidáme předem nakostkovaná játra, popř. jiné droby a maso, řádně promícháme), plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.10.2020 10:27:07 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.10.2020 10:27:07 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |