Tisk

Zabíjačková polévka 500 g

NázevHodnota
Cechovní normaZabíjačková polévka
Číslo cechovní normy2019-05-24-0434
Číslo výrobku2019-05-24-0434/1920
Zařazení dle legislativyHotové pokrmy - hotové pokrmy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8592890004128
Typ balenítechnologický obal
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkuvlastní prodejny, maloobchod
Složení
vepřové maso30 %
vepřová krev30 %
vařené ječné kroupy28 %
vepřové kůže
vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso)
bramborový škrob
jedlá sůl
cibule restovaná
česnek
kmín mletý
majoránka
pepř černý mletý
nové koření mleté
libeček
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
631 kJ / 100g
150.7 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.3 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.8 g/100g
Sacharidy9.3 g/100g
z toho cukry1.2 g/100g
Bílkoviny7.6 g/100g
Sůl1.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

???????

Vůně a chuť

Vůně a chuť: Chuť – typicky lahodná po čerstvých vařených surovinách a ochucovacích složkách, přiměřeně slaná a kořeněná. Vůně – příjemná po vařeném mase, játrech, drobech a použitém koření.

Konzistence

Ve studeném stavu mírně tuhá.

Nadstandardní parametry

Bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

Příprava surovin (vepřové maso rozřežeme nebo pomeleme na velikost zrna cca 8 – 13 mm, vařené kůže a droby najemno, přidáme vařené kroupy, krev, vývar, bramborový škrob, kožení, sůl) ,plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno01.10.2019 07:29:54
VytvořilDana Gabrovská
Změněno01.10.2019 07:29:54
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený