Tisk
Zabíjačková polévka 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Zabíjačková polévka |
Číslo cechovní normy | 2019-05-24-0434 |
Číslo výrobku | 2019-05-24-0434/1920 |
Zařazení dle legislativy | Hotové pokrmy - hotové pokrmy |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890004128 |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny, maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 30 % |
vepřová krev | 30 % |
vařené ječné kroupy | 28 % |
vepřové kůže | |
vývar (pitná voda, jedlá sůl, vepřové maso) | |
bramborový škrob | |
jedlá sůl | |
cibule restovaná | |
česnek | |
kmín mletý | |
majoránka | |
pepř černý mletý | |
nové koření mleté | |
libeček | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
631 kJ / 100g | |
150.7 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 9.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.8 g/100g | Sacharidy | 9.3 g/100g | z toho cukry | 1.2 g/100g | Bílkoviny | 7.6 g/100g | Sůl | 1.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled klasické zabíjačkové polévky odpovídající použití krve a krup, viditelné kroupy, barva hnědočervená. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: Chuť – typicky lahodná po čerstvých vařených surovinách a ochucovacích složkách, přiměřeně slaná a kořeněná. Vůně – příjemná po vařeném mase, játrech, drobech a použitém koření. |
Konzistence | Ve studeném stavu mírně tuhá. |
Nadstandardní parametry | Bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Technologický postup | Příprava surovin (vepřové maso rozřežeme nebo pomeleme na velikost zrna cca 8 – 13 mm, vařené kůže a droby najemno, přidáme vařené kroupy, krev, vývar, bramborový škrob, kožení, sůl) ,plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.10.2019 07:29:54 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.10.2019 07:29:54 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |