Tisk
Pikok Vepřová kýta uzená
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1117 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Zauzený celosvalový výrobek z vepřové kýty vcelku,s přirozeným tukovým krytím |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 2852890000000 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 1.6 kg |
Složení | |
vepřová kýta | 87 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.2 až 2.64 % |
cukr | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 450 - Difosforečnany | do 5000mg/kg |
E 301 - Askorbát sodný | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
E 415 - Xanthan | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
597 kJ / 100g | |
142.58 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 7.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g/100g | Sacharidy | 2 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 15.6 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalový výrobek z vepřové kýty s přirozeným tukovým krytím,baleno vakuově cca 1,6 kg |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná,bez vzduchových bublinek a výdutí |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa 87%,zauzeno kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny,ani jejich stopy |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 10%,obsah masa 87%.Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 03.09.2018 08:19:34 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 03.09.2018 08:19:34 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |