Tisk

Pikok Vepřová kýta uzená

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1117
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Zauzený celosvalový výrobek z vepřové kýty vcelku,s přirozeným tukovým krytím

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód2852890000000
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení1.6 kg
Složení
vepřová kýta87 %
pitná voda
jedlá sůl2.2 až 2.64 %
cukr
aroma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 301 - Askorbát sodný
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E 415 - Xanthan
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
597 kJ / 100g
142.58 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky7.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.3 g/100g
Sacharidy2 g/100g
z toho cukry0.8 g/100g
Bílkoviny15.6 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek z vepřové kýty s přirozeným tukovým krytím,baleno vakuově cca 1,6 kg

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná,bez vzduchových bublinek a výdutí

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa 87%,zauzeno kouřem z bukového dřeva,neobsahuje potravinové alergeny,ani jejich stopy

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%,obsah masa 87%.Mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno03.09.2018 08:19:34
VytvořilPetr Korejs
Změněno03.09.2018 08:19:34
Procesní stav
Procesní stavSchválený