Tisk

PIKOK Uzený šunkový salám 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunkový salám
Číslo cechovní normy2015-12-22-0056
Číslo výrobku2015-12-22-0056/0904
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Zauzený šunkový salám vysoké jakosti,plátkovaný

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20839017
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta90 %
pitná voda
jedlá sůl2.1 %
cukr
aroma
směs koření
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
564 kJ / 100g
134.7 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky7.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.8 g/100g
Sacharidy0.1 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny16.4 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Zauzený šunkový salám vysoké kvality,plátkovaný

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,kořeněná

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa (90%),zauzený přírodním kouřem,neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Plastové nebo kouři prostupné obaly

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:43:11
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:43:11
Procesní stav
Procesní stavSchválený