Tisk
PIKOK Uzený šunkový salám 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunkový salám |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0056 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0056/0904 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Zauzený šunkový salám vysoké jakosti,plátkovaný |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20839017 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřová kýta | 90 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.1 % |
cukr | |
aroma | |
směs koření | |
Přídatné látky | |
E 250 - Dusitan sodný | do 150mg/kg |
E 450 - Difosforečnany | do 5000mg/kg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg/kg |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
564 kJ / 100g | |
134.7 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 7.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.8 g/100g | Sacharidy | 0.1 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 16.4 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Zauzený šunkový salám vysoké kvality,plátkovaný |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,kořeněná |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký podíl masa (90%),zauzený přírodním kouřem,neobsahuje potravinové alergeny |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal: Plastové nebo kouři prostupné obaly |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 10%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.04.2018 11:43:11 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 06.04.2018 11:43:11 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |