Tisk

PIKOK Šunkový salám krájený 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunkový salám
Číslo cechovní normy2015-12-22-0056
Číslo výrobku2015-12-22-0056/0903
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Šunkový salám plátkovaný,libová svalovina v jemné spojce

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20493257
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta90 %
pitná voda7 %
jedlá sůl2.1 %
cukr (sacharóza)
směs koření
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg/kg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg/kg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg/kg
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
588 kJ / 100g
140.43 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky7.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.8 g/100g
Sacharidy0.1 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny15.5 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Typický vzhled šunkového salámu-libová vložka v jemné spojce,plátkovaný

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,kořeněná

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa (90%),neobsahuje potravinové alergeny

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Plastové nebo kouři prostupné obaly

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 10%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno02.04.2019 12:59:20
VytvořilPetr Korejs
Změněno02.04.2019 12:59:20
Procesní stav
Procesní stavSchválený