Tisk

PIKOK Šunka nejvyšší jakosti 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0892
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Dušená šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20836761
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřová kýta95 %
pitná voda
jedlá sůl1.9 %
cukr
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
456 kJ / 100g
108.91 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky3.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.8 g/100g
Sacharidy0.1 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny18.9 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná,baleno v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,chuť dušené šunky

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa (95%), neobsahuje potravinové alergeny,příznivé nutriční hodnoty

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 5%, obsah ČSB min. 16%, mikrobiologické parametry dle platné legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:44:03
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:44:03
Ocenění a značky kvality
DLG zlatá
Procesní stav
Procesní stavSchválený