Tisk

PIKOK Selská kýta v síťce

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0889
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový zauzený výrobek v síťce,baleno vakuově

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód284435
Typ balenífólie, etiketa termo
Velikost balení600 g
Složení
vepřová kýta96 %
pitná voda
jedlá sůl2 %
cukr
Přídatné látky
E250 dusitan sodný do 150mg
E 450 - Difosforečnany do 5000mg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg
E 301: Askorbát sodný (Antioxidant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
734 kJ / 100g
175.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky11.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.1 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny18.5 g/100g
Sůl2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celsvalový výrobek s přirozeným tukovým krytím,zauzený,v síťce

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná,zauzená

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký obsah masa (96%),neobsahuje potravinové alergeny,atraktivní vzhled v síťce

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 15%, mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:48:39
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:48:39
Procesní stav
Procesní stavSchválený