Tisk
PIKOK Selská kotleta
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/0888 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Celosvalový výrobek z vepřové pečeně,zauzený |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 284439 |
Typ balení | fólie, etiketa termo |
Velikost balení | 500 g |
Složení | |
vepřová pečeně | 85 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | 2.2 % |
cukr | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | do 150mg |
E 451 - Trifosforečnany | do 5000mg |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
534 kJ / 100g | |
127.54 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.7 g/100g | Sacharidy | 2.5 g/100g | z toho cukry | 1 g/100g | Bílkoviny | 16 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Celosvalový výrobek z vepřové pečeně vcelku,zauzený |
Vůně a chuť | jemně slaná,lahodná,zauzená |
Konzistence | pevná,soudržná |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa (85%),neobsahuje potravinové alergeny,zauzeno kouřem z bukového dřeva |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah tuku max. 8%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 06.04.2018 11:46:58 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 06.04.2018 11:46:58 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |