Tisk

PIKOK Selská kotleta s kmínem

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/0887
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Celosvalový výrobek z vepřové pečeně vcelku,na povrchu s kmínem,zauzený

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód284438
Typ balenífólie, etiketa termo
Velikost balení500 g
Složení
vepřová pečeně85 %
pitná voda
jedlá sůl2.2 %
cukr
aroma
kmín1 %
Přídatné látky
E 250 - Dusitan sodný do 150mg
E 451 - Trifosforečnany do 5000mg
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)%
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)%
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
534 kJ / 100g
127.54 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky5.5 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.7 g/100g
Sacharidy2.5 g/100g
z toho cukry1.1 g/100g
Bílkoviny16.5 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Celosvalový výrobek se strukturou vepřové pečeně,na povrchu s kmínem,zauzený

Vůně a chuť

jemně slaná,zauzená,kmínová

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

vysoký podíl masa (85%),neobsahuje potravinové alergeny,celosvalový výrobek

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování, chlazení, balení,

Technologický obal: Nestanovuje se

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah tuku max. 8%, mikrobiologické paramatry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno06.04.2018 11:46:14
VytvořilPetr Korejs
Změněno06.04.2018 11:46:14
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Procesní stavSchválený