Tisk
Lahůdková tlačenka cca 3 kg
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1924 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 295108 |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 3 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 70 % |
voda | 15 % |
vepřové kůže | |
česnek | |
dusitanová solicí směs (jedlá sůl, jodičnan draselný, dusitan sodný) | |
směs koření a extrakty koření | |
vepřová želatina | |
glukózový sirup | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
834 kJ / 100g | |
199.19 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 15 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.4 g/100g | Sacharidy | 1.3 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 14 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký. |
Vůně a chuť | Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření Vůně převažující po vařeném mase a použitém koření, případně po krvi |
Konzistence | pevná, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | 100 g vařené vepřové plece bylo vyrobeno ze 153 g syrové vepřové plece |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 01.10.2019 09:15:54 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 01.10.2019 09:15:54 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |