Tisk
PIKOK PURE Šunkový salám s hovězím masem 100g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Šunkový salám |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0056 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0056/2025 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Šunkvý salám s vysokým podílem masa (včetně hovězího),zauzený, plátkovaný |
Předkladatel | |
Společnost | LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o. Poděbradská 606 250 90, Jirny Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489063490 |
Typ balení | Baleno v ochranné atmosféře |
Velikost balení | 100 g |
Kalibrováno | Balení je kalibrováno. |
Složení | |
vepřové maso | 83 % |
hovězí maso | 7 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
mangold | |
acerola | |
mrkev | |
rozmarýn | |
přírodní citrusové aroma | |
zrací kultura | |
cukr | |
česnek | |
koření | |
Přídatné látky | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
561 kJ / 100g | |
133.99 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 7.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.3 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.4 g/100g | Bílkoviny | 16.2 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Šunkový salám tmavší barvy, celé svaly masa v jemné spojce,plátkované |
Vůně a chuť | jemně slaná,kořeněná,zauzená |
Konzistence | pevná, soudržná, bez vzduchových bublin |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa 90%, delikátní chuť, absence tradičních aditiv, neobsahuje alergeny, zauzeno kouřem z bukového dřeva |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení, Technologický obal: Plastové nebo kouři prostupné obaly |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah masa 90%, obsah tuku <10%, mikrobiologické parametry v souladu s požadavky legislativy |
Uživatel | |
Vytvořeno | 12.11.2020 16:10:37 |
Vytvořil | Petr Korejs |
Změněno | 12.11.2020 16:10:37 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |