Tisk

PIKOK Pure Kuřecí prsní šunka 100g

NázevHodnota
Cechovní normaŠunka
Číslo cechovní normy2016-08-01-0067
Číslo výrobku2016-08-01-0067/0943
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Kuřecí prsní šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná,neobsahuje aditiva s „e“ číslem

Předkladatel
Společnost LE & CO - Ing. Jiří Lenc,s.r.o.
Poděbradská 606
250 90, Jirny
Česká republika
Definice balení
EAN kód20837112
Typ baleníbaleno v ochranné atmosféře dusíku a oxidu uhličitého do PE obalů
Velikost balení100 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
kuřecí prsa92 %
pitná voda
jedlá sůl1.9 %
mangold
acerola
extrakt z mrkve
rozmarýnový extrakt
přírodní aroma z citrusů
zrací kultura
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
385 kJ / 100g
91.95 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky1.3 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.4 g/100g
Bílkoviny19.3 g/100g
Sůl1.9 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Dušená kuřecí šunka nejvyšší jakosti,plátkovaná,baleno v ochranné atmosféře

Vůně a chuť

jemně slaná,lahodná chuť dušené kuřecí šunky

Konzistence

pevná,soudržná

Nadstandardní parametry

Vysoký podíl masa,neobsahuje aditiva s „e“ číslem,nízký obsah tuku a soli,příznivé nutriční hodnoty

Technologický postup

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem či technologických obalů (pokud se používají), tepelné opracování, chlazení, balení

Technologický obal:

  • v případě použití technologického obalu nejsou požadavky definovány,
  • lze vyrábět bez technologického obalu
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah masa 92%,obsah ČSB min. 16%,obsah soli 1,9%,mikrobiologické parametry dle požadavků legislativy

Uživatel
Vytvořeno13.06.2018 10:24:52
VytvořilPetr Korejs
Změněno13.06.2018 10:24:52
Procesní stav
Procesní stavSchválený